Als adviseur helpt Verzekeringsbeheer u bij het beoordelen of opzetten van een gedegen schadefinancieringsbeleid en de uitvoering daarvan.

Verzekeringsbeheer is opgericht in 1991 te Rotterdam waar het bedrijf nog steeds gehuisvest is. Het bedrijf richt zich op MKB+ bedrijven gevestigd in Nederland met productie, handel en diensten in Nederland en/of in het buitenland. Verzekeringsbeheer adviseert en bemiddelt in Schade- en Inkomensverzekeringen en is sinds 2014 onderdeel van de Levin groep, een groep bedrijven gericht op risicobeheer voor mens en bedrijf.

Heeft u haast?

Gaat u zitten

Haast

Als adviseur helpt Verzekeringsbeheer u bij het beoordelen of opzetten van een gedegen schadefinancieringsbeleid en de uitvoering daarvan. Of het nu gaat om verzekeren, fiscale maatregelen of het beperken van risico's: de beloning van Verzekeringsbeheer is gekoppeld aan de werkzaamheden die voor u worden verricht. Deze uitgangspositie zorgt voor:

    •   volstrekt onafhankelijke beoordeling van uw verzekeringsbeleid;
    •   onbegrensde toegang tot elke verzekeringsmarkt;
    •   geen belang bij premiehoogte en schadebetaling;
    •   volledige openheid en doorzichtigheid van lasten en baten.
  • Wij nodigen u uit om een afspraak te maken voor een uitgebreide mondelinge toelichting van onze werkwijze. Een oud Chinees spreekwoord zegt "Heeft u haast? Gaat u zitten": om beter kennis te maken met Verzekeringsbeheer en de achtergronden van onze filosofie.